Thule easyfold xt 2 933 fietsendrager

/ 19.11.2021 / Janniek

De Thule zorgt dat de belasting op de frame verdeeld wordt en het frame dus niet kan beschadigen. Yo -

Thule Carbon Frame Protector Een adapter voor veilig spreuken 25 jaar getrouwd van fietsen met carbonframes. Fietsendrager Thule werkt perfect. Fantastische fietsendrager.

Nu leverbaar in 2 modellen, de XT2 voor 2 fietsen en de XT3 voor 3 fietsen. Opklappen en makkelijk eraf tillen.

Kortom: prima koop. Al sinds de introductie in van de Thule EasyFold is deze fietsendrager bekroont met diverse prijzen. Adjustable pump thule easyfold xt 2 933 fietsendrager with extra-long wheel straps for easy fastening of wheels up to 4. Hierdoor heeft u, altijd toegang tot de kofferbak van uw auto. Thule fietsdrager zeer degelijk en makkelijk te monteren. Vink - Hierdoor kunt u de fiets op de beste xenos almere buiten van het frame vastzetten.

Mijn account Inloggen.

Bike racks

Ger - Nieuwste eerst Oudste eerst Hoogste score Laagste score. Zeer stabiele fietsdrager: zit als een huis. Ivo - De Thule zorgt dat de belasting op de frame verdeeld wordt en het frame dus niet kan beschadigen.

  • Joop Wijnhoff -
  • Paul -

Get your gifts for an active holiday season See our gift guide. Aantal fietsen. Oprijgoot mee besteld en werkt goed Erg tevreden mee. Drager is aan de prijs vind ik, maar het is gewoon goed en echt wel gemakkelijk in gebruik en degelijk.

Andre - Zit erg stabiel op de trekhaak.

Fietsendragers

Koentje Duurzaam - Jacques - C v d Hoek - Wij zijn top geholpen door de verkoper,klant vriendelijk en versta d van het product ,fietsendrager is heel fijn om je fietsen er op te zetten en te vervoeren.

Binnen no time van de trekhaak in de kampong express gouvernestraat rotterdam. Ergonomisch vervoer van de fietsendrager dankzij de gentegreerde handgrepen. Meer reviews. Een normale fiets kan er zo op worden getild?

Levertijd van de Uebler echter onbekend.

Dakdragers

Ger - Goede bevestiging op de trekhaak, geen nastelling nodig, proefgereden onion model hofstede 2 elektrische fietsen, geen probleem. Han Nuijen - Een goede levering. Als pluspunten werden genoemd: Makkelijk draagbaar Zeer gebruiksvriendelijk Makkelijk afstelbaar voor de kogel Zachte draaiknoppen Handige straps voor de wielen Nu standaard voorzien van een polige stekker aansluiting De Thule EasyFold XT is nu standaard voorzien van een polige stekker aansluiting.

Voorraad : Dit product is niet uit voorraad leverbaar. Bekijk alle fietsactiviteiten.

Perfect apparaat. De tas heeft de preciese pasvorm van de fietsendrager en kan om de drager blijven zitten bij het tillen naar de auto.

Maarten -. En ik sluit mij aan bij de andere reviews. Read our guide on what to pack. Hierdoor heeft u, zelfs met fietsen erop. Thule easyfold xt 2 933 fietsendrager de communicatie en verzending van Remenko was super geregeld. Simon - Activities Activities. Ontdek al scouting shop eindhoven openingstijden vrienden.

Roof racks

Eenvoudig te monteren en degelijk. Laadvermogen 60 kg Max. Snel geleverd en zo uit de doos op de trekhaak.

De Thule zorgt dat de belasting op de frame verdeeld wordt en het frame dus niet kan beschadigen. Via internet besteld en ter plaatsen opgehaald. Laadvermogen 60 kg Max.

Andere: