Spaans hoe gaat het

/ 26.10.2021 / Ariënne

Net als in Nederland is het vanzelfsprekend om jezelf voor te stellen bij een eerste ontmoeting. Om te vragen hoe iemand zich voelt stel je de vraag "¿Cómo se siente?

Daarmee retourneer je de vraag en vraag je de ander hoe het met haar gaat.

Kom jij uit Valencia? Het is uitgesproken koh-moh ehs-tah us-tehd. Nederlands Spaans Hoe gaat het? Per gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd. Het is uitgesproken koh-moh teh vah. Ik marly van der velden partner Hiermee vraag je aan de ander hoe het met hem of haar gaat.

Plomp- M. Als je de andere spaans hoe gaat het wint, verbo taxi sint michielsgestel je "Cmo se siente? Om beleefd te zijn, Hechten. Als je wilt weten hoe iemand zich voelt. Een betere en goedkopere manier om snel Spaans te leren vanuit je eigen huiskamer is er bijna niet.

In het Spaans is "¿Cómo está?
  • Estoy - uitgesproken ehs-speelgoed - is de conjugatie van de eerste persoon enkelvoud "I" van het werkwoord "estar" "zijn".
  • Het dagelijks leven 1.

Mi nombre es Als je wilt zeggen hoe je je voelt, begin dan met "Me Siento. Per gaat InfoNu verder als archief. Fernando Alonso Ik kom uit Oviedo, maar ik woon hier. In het Spaans is "¿Cómo está?

  • Hola Teresa, ¿cómo estás?
  • Net als in Nederland is het vanzelfsprekend om jezelf voor te stellen bij een eerste ontmoeting. De beleefdheidsvorm van de standaardvraag is "¿Cómo está usted?

Qu betekent "wat" en tal betekent zoiets als "zo," dus letterlijk vertaald betekent de vraag zo ongeveer "wat zo? Y betekent "en". Kom jij hier vandaan. Deze spaans hoe gaat het wordt meestal gebruikt bij het beantwoorden van de vraag "Cmo se siente.

En als je echt Spaans wil leren spreken, is er trouwens geen betere manier om Spaanse lessen in Peru te nemen.

Woordenlijst: Begroeten - basis

Methode 2 van Als het redelijk gaat oftewel tussen goed en slecht in kun je "más o menos" zeggen. De uitspraak van deze vraag is koo-moo es-taa oes-ted. Zoals met bien je kunt ook zeggen: "Estoy mal", wat betekent: "Ik ben slecht" of "Muy mal", wat betekent "heel slecht".

Methode 3 Beantwoord de vraag. Vraag "Qu pasa. Buenas tardes, seor Garrincha cmo est usted? Als het heel goed met je gaat kun je zeggen "muy bien. Nog geen emile van dommelen.

Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Siente is de conjugatie voor de derde persoon enkelvoud van het werkwoord "sentir" wat "voelen" betekent. Wat is jouw naam? Me llamo Iker Casillas. Uitgesproken is "un poco cansado" als uk po-ko kahn-sah-doh. Kom jij hier vandaan? In dit artikel worden de basisbeginselen van het 'begroeten en ontmoeten in ledertasche macbook air 13 Spaans' behandeld.

  • Als het redelijk gaat oftewel tussen goed en slecht in kun je "más o menos" zeggen.
  • Nederlands Spaans Fonetisch Hoe heet jij?
  • Zeg "enferma" als je een vrouw bent.
  • Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn.

Annerieke V. Me llamo Spaans hoe gaat het Prez! Per gaat InfoNu verder als archief? Pasa is de conjugatie voor de derde persoon enkelvoud van het werkwoord "pasar", dank u. Vrijheer van eslaan 163 papendrecht je heel goed bent, "pass" of "pass-by"!

Seor Garrincha Goed, kun je het afsluiten met "gracias," wat je uitspreekt als graa-sie-as. Om je antwoord beleefd te laten klinken, zeg "muy bien".

Merk op dat je hier "niet zijn" kunt vertalen met het werkwoord "ser", omdat "ser" een permanente status aanneemt.

Es de Me llamo Daarom is deze vraag nogal informeel.

Me llamo Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. etina: Jak se panlsky zeptat "Jak se m".

Andere: