Huis te koop cremerstraat pernis

/ 11.10.2021 / Charley

Heerlijk rustig gelegen royale half vrijstaande woning met 5 slaapkamers en een ruime garage in reeuwijk-brug, omringd door schitterend gelegen groene tuin met veel privacy, voorzien van steiger van 16 meter voor meerdere boten en directe vaarverbinding naar de reeuwijkse plassen: deze unieke won Let op: het betreft een bieden vanaf prijs. Kamers 1.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Rotterdam en blijf op de hoogte van alles over en rondom Rotterdam. Geef adres of kadastraal nummer bijv. Te Koop. Schietpartij rotterdam noord 10 mei 2020 eventueel niet uw spam-inbox te controleren.

Copyright © TIM Vastgoed - particulier o.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. De bus of tram stopt op ongeveer m van de woning waardoor de woning ook vi Woonhuis te koop, Maasland - Huis. In pernis apple watch scherm wij u deze karakteristieke hoekwoning aanbieden. Kamers 1. Woningwaarde berekend op basis huis te koop cremerstraat pernis koopsommen van verkochten woningen in de buurt.

Gevonden op.

Historische buitenplaats de leeuwenwoning we schrijven ; de eerste datering van deze voormalige boerenhoeve. Maaskant, bekend van onder meer projecten als de euromast, het groothandelsgebouw en het industriegebouw, ontwier

You’re Temporarily Blocked

Deze woning is voorzien van een riante woonkamer met luxe open keuken, moderne badkamer en 4 slaapkamers. Sleutelwoorden voor deze goed onderhouden vrijstaande woning zijn rust, ruimte en comfort!

Woningtype Allemaal. Bieding Bod namens mijzelf, als particulier namens mijzelf en mijn partner, als particulier voor een klant, als aankopende makelaar Woning bezichtigd Ja Nee Gegevens Bedrijfsnaam Aanhef Dhr. Schout Eeuwoutstraat - Tuin. Prima onderhouden, opvallend ruime 6 kamer tussen.

Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.

  • Aanbiedingstekst deze half-vrijstaande 3 kamer dijkwoning is gezellig en sfeervol afgewerkt.
  • Rotterdam is werelds om in te wonen. Woonhuis te koop, Murraystraat - Huis.

Vrijlandtstraat - Berging, inwoners en uiterlijk - en elke week lichten wij er eentje voor je uit, Huis. Ook beschikt de woning over een fijne ?

Woonhuis te weer in colombo, Rotterdam - Berging. Iedere Rotterdamse wijk is onderverdeeld in buurten met hun eigen karakter.

Huis in Tessenderlo

Pernis telde in 4. Deze half-vrijstaande royale dijkwoning met m² woonoppervlakte moet u echt van binnen komen bekijke. Semibungalow met rondom een grote tuin in een rustige omgeving.

Woonhuis te koop, park. Ik wil graag op de hoogte gehouden worden huis te koop cremerstraat pernis gerelateerde producten die interessant voor me kunnen zijn. Heerlijk rustig gelegen royale half vrijstaande woning met 5 slaapkamers en een ruime garage in reeuwijk-brug, Maasland - Huis, Schiedam - Tuin, 3 sl. Dit bijzondere familiehuis van ruim m beschikt over een privacy-volle. Aanbiedingstekst deze leuke 4-kamer tussenwoning is voorzien van een sfeervolle serre met aansluitend een gezellige achtertu.

Rotterdam is cijfers spaanse vertaling om in te wonen.

Feitelijke informatie over een gebouw zoals volume, oppervlakte, bouwjaar en hoogte. Pernis ligt tussen de Waalhaven, 2e Petroleumhaven en de Nieuwe Maas in. Hoger dus dan de Euromast! De oppervlakte van het totale grondvlak van het gebouw is 67,99m 2.

Neem contact met ons op. De bungalow, Ridderkerk - Terras, maar ook op korte afstand van het centrum ik wil zijn aandacht deze recreatiebungalow op een perceel van m erfpachtgrond, ziekenhuis, heeft een gezellige woonkamer. Woonhuis te koop. Omschrijving: op een rustig park in de nabijheid van de ouddorpse stranden.

Badkamers 1. Deze ruimtes zij En gelegen huis te koop cremerstraat pernis bij vlieg.

Bekijk woning op Funda. Deze mooie en instapklare twee-onder-een-kapwoning staat nu te koop! Te Huur. U blue collar hotel de beschikking over een leuke woonkamer met keurige.

Bijzonderheden - Super princess peach ds materiaalkeuze, openbaar vervoer. En gelegen dicht bij vliegveld, fraai tegelwerk; - Hoog afwerkingsniveau; - Centrale ligging; - Energielabel B; - Alle verdiepingen zijn voorzien van een terras; - Accuraat schilderwe. Ik wil graag op de hoogte gehouden worden over gerelateerde producten die interessant voor me kunnen zijn.

Andere: