De Raad Bouw inspireert op het gebied van duurzaamheid

Samen met Energieke Regio wilt 20Duurzaam20 ondernemers inspireren op het gebied van duurzaamheid. Dit doen ze door enthousiaste ondernemers aan het woord te laten in de vorm van een serie bestaande uit in totaal 13 filmpjes. Vandaag is het vierde filmpje online gegaan: Wouter de Wolff praat ons bij hoe De Raad Bouw omgaat met duurzaamheid.
 
Duurzaam ondernemen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen komt duidelijk naar voren in de bedrijfsvoering van De Raad Bouw. Er is zelfs een aparte B.V. voor ingericht, namelijk Enera Services dat zich bezighoudt met onder andere de installatie van warmtepompen. Daarnaast heeft De Raad Bouw onder andere recentelijk zonnepanelen geplaatst op het dak van het bedrijfspand aan de Sandtlaan in Katwijk.
 
Draag jouw steentje bij
De Raad Bouw adviseert aan alle Katwijkse ondernemers om mee te gaan in de verduurzaming. Als je een steentje bij kunt dragen door bijvoorbeeld duurzaam te bouwen en daarbij installaties te ontwikkelen die ook nog eens meer comfort bieden dan de traditionele installaties, dan zou je dit volgens Wouter de Wolff van De Raad Bouw altijd moeten doen.
 
Bekijk hieronder wat De Raad Bouw nog meer doet op het gebied van duurzaamheid. Op het YouTube-kanaal van 20Duurzaam20 zijn ook de andere filmpjes van Het Strand, KBM Groep en VLK Recycling te bekijken.
 
Geïnspireerd geraakt maar behoefte aan meer informatie over bijvoorbeeld subsidies? Energieke Regio helpt je duurzaam op weg.

Laatste nieuwsitems: